Jeg tar i hovedsak bilder av barn og familier, kjærestebilder og konfirmasjon. 

Jeg kan bookes på ettermiddager/kveld eller i helger og på andre fridager. Kan unntaksvis bookes på dagtid på hverdager etter avtale.

Bestilling 

For å bestille fotografering, send mail, ring eller benytt deg av kontaktskjema som du finner her. Når vi har avtalt et sted og en tid som passer begge parter, sender jeg en kontrakt med disse opplysningene til kunde. Kontrakten er bindende. 

Før fotografering

Vi holder kontakt løpende før fotograferingen for alle praktiske detaljer. Jeg oppfordrer på det sterkeste å gjøre seg noen tanker om hvordan bilder du ser for deg i forkant av fotograferingen. Se gjerne gjennom galleriet mitt for inspirasjon.

Lokasjon

Jeg fotograferer ute på lokasjon. Kom gjerne med ønsker om det er et spesielt sted dere har sett for dere, ellers finner jeg lokasjon. Jeg tar i hovedsak bilder i Follo-området, men kan dra andre steder om ønskelig. Opptil 5 mil kjøring er inkludert i prisen for fotografering.

Fotografering

Med bildene mine ønsker jeg å forevige gode minner for de jeg tar bilder av. Jeg etterstreber en avslappet og behagelig stemning under fotograferingen. Det skal være morsomt og gøy å bli tatt bilde av.

For barnebilder blir det aller best om foreldrene er med på å lage litt god stemning med ablegøyer eller annet morsomt.

Visning

Innen to uker etter fotograferingen sender jeg en link til deg med et utvalg bilder. Disse vil være vannmerket med min logo. Denne logoen blir selvsagt fjernet på det endelige utvalget. Det er ikke anledning for kunde å laste ned, kopiere eller dele disse bildene med noen.

Levering bilder

Når du har valgt ut den endelige pakken med bilder, skal filene gjøres klar for levering. Dette kan ta opptil en uke.

Du vil få en link hvor du kan laste ned de høyoppløselige filene. Bildene er tilgjengelig der i 14 dager. 

Bilderettigheter

Jeg eier alle rettigheter på bildene som jeg fotograferer. Alle bildene blir tatt og etterbehandlet etter min stil som fotograf. Det er ikke tillatt for kunde å redigere bildene eller legge på filter i ettertid. Bildene er ment til personlig bruk, og det er ikke tillatt med kommersiell bruk.

Å vise frem bilder jeg har tatt er en viktig del av min markedsføring, og bildene vil dermed kunne bli brukt på hjemmesiden min og i mine andre kanaler.